Trysil

Mamma, mina klasskompisar tycker att vi reser mycket...
Jo det hör ju inte till vanligheterna att man gör en skidresa två veckor efter att man kommit hem från USA. Vi hade ju redan bokat vår skidresa när det bestämdes att vi skulle ut på äventyr. 

Påsklovet har vi varit i Trysil. För er som inte varit där kan jag varmt rekommendera det. Norska kronan ligger på samma som den svenska och visst det är dyrare i Norge men det är ganska dyrt i Sälen eller Idres butiker också. Vilka backar! Dessutom går det snabbare att köra till Trysil. Motorväg nästan hela vägen bara de sista 10 milen som är landsväg. 

Skidåkningen i Trysil har något för alla. Jag är inget skidess milt uttryckt men här fanns massor av långa blå backar. Jag hyrde skidor och det lyfte min skidåkning det också. För barnen som inte åkt så mycket fanns det en toppenbra grön lång backe. De lär sig fort och jag inser att nästa år ( hm till viss del redan i år ) är det mig de väntar på i backen. För Erik som är en duktig åkare fanns gott om svarta pister. Den största skillnaden är ju att det är så långa backar och det är härligt, men jobbigt. 







Vi skulle egentligen kört hem idag men när vi åkt klart igår kom vi fram till att vi lika gärna kunde köra hem. Vår stuga hade obligatorisk slutstädning så vi behövde bara packa grejerna i bilen och köra. Vi körde kl 16.30 och var hemma klockan 23.30. 

För er som vill läsa om Svenssons även när vi inte är ute och reser finns min blogg carlinas.blogg.se

Ha en fortsatt fin påskhelg!